Marinated pork medaillons (rocket).jpg

Marinerade fläskmedaljonger (på ruccolabädd)

Ingredienser för 2 personer:

  • 6 fläskmedaljonger
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk honung
  • 2 msk sojasås
  • 1 msk sesamfrön
  • 125 g ruccola
  • 5 rädisor
  • 2 msk vinvinäger
  • 3 msk solrosolja
  • Salt, peppar

Tillagning:

Steg 1

Rör ihop tomatpuré, 1 msk honung och 1 msk sojasås till en marinad.

Steg 2

Skölj av köttet, torka torrt och lägg i marinaden.

Steg 3

Blanda 2 msk olja, vinäger, 1 msk sojasås, 1 msk honung, peppar och salt.

Steg 4

Torrosta sesamfröna i en stekpanna och rör ned i dressingen.

Steg 5

Skölj ruccolan, skölj och skiva rädisorna.

Steg 6

Hetta upp 1 msk olja i en kastrull. Ta upp köttet ur marinaden och stek i 6 minuter. Vänd då och då. Ringla dressingen över ruccolasalladen och servera tillsammans med köttet.

Smaklig måltid!

Näringsvärde per portion:

  • Energi: cirka 1050 kJ, 250 kcal
  • Protein: 24 g | Fett: 12 g
  • Kolhydrater: 12 g
103
79,64
 

Kom igång med Yokebe nu

Yokebe finns på ditt lokala apotek eller hos ditt apotek online.

KÖP ONLINE HITTA DIN BUTIK

 

Starten met Yokebe