Fish fillet on braised vegetables_1440x770.jpg

Fiskfilé på grönsaksbädd

Ingredienser för 2 person

  • 300 g fiskfilé
  • 1 zucchini
  • 1 gul och 1 röd paprika
  • 4 salladslökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tomater
  • 1 msk tomatpuré
  • 200 ml tomatjuice
  • 6 gröna oliver
  • 6 kapris
  • 1 msk olja
  • Torkad dragon
  • Salt, peppar

Tillagning:

Steg 1

Dela paprikorna i fyra delar, skölj dem och zucchinin och skär i bitar eller skivor. Skala och finhacka vitlöksklyftan.

Steg 2

Skölj av fisken, torka torr och dela på hälften. Hetta upp oljan i en teflonpanna, stek fisken på båda sidorna och lyft ur pannan.

Steg 3

Stek grönsaker och vitlök.

Steg 4

Skölj och tärna tomaterna och lägg ned dem i grönsakerna. Rör i tomatpuré och späd med tomatjuice. Krydda med salt, peppar och dragon. Låt koka upp.

Steg 5

Tillsätt oliver och kapris. Lägg den stekta fisken på grönsakerna och stek i cirka 5 minuter under lock på medelhög värme. Servera grönsakerna och fisken på en förvärmd tallrik.

Smaklig måltid!

Näringsvärde per portion:

  • Energi: 1210 kJ, 290 kcal
  • Protein: 35 g | Fett: 8 g
  • Kolhydrater: 20 g
93
24,62,64,67
 

Kom igång med Yokebe nu

Yokebe finns på ditt lokala apotek eller hos ditt apotek online.

KÖP ONLINE HITTA DIN BUTIK

 

Starten met Yokebe